Nidaroskongressen Logo
Nidaroskongressen Banner
 
 
 
 
 
«UTE TIL LUNSJ»
RESTAURANTEN «TO ROM OG KJØKKEN»
Tirsdag 17. onsdag 18. og torsdag 19. har du muligheten til å innta lunsj på den flotte restau¬ranten To Rom og Kjøkken. Restauranten eies og drives av to lidenskapelige mat- og vinkjennere: Roar Hildonen, restauratør med 30 års erfaring og Norges eneste innehaver av John Whyte Memorial Trophee og Alexander Skjefte, inne¬haver av Young Sommelier-prisen og utdannet øl og vinkelner. Restauranten legger stor vekt på ferske trønderske råvarer tilberedt på middelhavs vis. Det er 4 min. gangavstand til restauranten, møt opp utenfor Royal Garden kl 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakken.
 
RESTAURANT NORDØST, SOLSIDEN
Tirsdag 17. onsdag 18. og torsdag 19. kan man spise lunsj på restauranten «NordØst» på Solsiden. Flere av de fantastiske råvarene som finnes langs kysten vår eksporte¬res i dag til Asia, et kontinent kjent for sin rike matkultur og spennende smaker. Restauranten ønsker å ta med disse gode smakene tilbake og gi råvarene korteste vei til eget kjøkken, for å gi dem en smak av østen. Derav navnet NordØst. De aller beste og ferskeste norske råva¬rer blir tilberedt med smaker og teknikker fra det asiatiske kjøkken. Til lunsj tilbys den ferskeste sjømat og godt kjøtt fra lokale gårder rundt om i Trøndelag. Gangavstand 4 - 5 min. til restauranten. Møt opp utenfor Royal XGarden kl. 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakke
 

KVELDSARRANGEMENTER

E.C.Dahls Pub og Kjøkken
- åpnet i nyoppussede lokaler i det gamle bryggeriet august 2016. Uansett om du er i puben eller restauranten vil du oppleve mye smak! Råvarene vil først og fremst komme fra lokale produsenter. Vi er amerikansk-inspirerte, griller mye og blander gamle tilberedningstradisjoner med nye. Vi arrangerer omvisninger i bryggeriet, ølsmakinger og ulike arrangementer, i tillegg til at vi serverer masse godt øl og smakfull mat. Du kan se litt mer info om både bryggeriet, puben og restauranten på hjemmesiden vår: www.ecdahls.no
 
Mandag 16. oktober kl 18.30
ALIS-kveld kr 650,-
For grunnkursdeltakerne og andre under spesialistutdannelse. Dette er en uformell mingle-og-bli-kjent-kveld der 2 representanter fra Legeforeningens ALIS-utvalg og representanter fra kongresskomiteen orienterer om ALIS-utvalget og hva de jobber med. Omvisning i bryggeriet med en øl i hånda, ølsmaking, en rustikk hovedrett og 2 øl til maten. Buss tur/retur går fra Royal Garden fra kl 1800.
Transport inngår i prisen. Kvelden er tungt sponset av Nidaroskongressen og AF/NFA.
 
Mandag 16. oktober kl 18.30
HELAFTEN, kr 1095,-
Omvisning i bryggeriet med en øl i hånda, ølsmaking, 3-retters meny og 3 øl til maten. Buss tur/retur går fra Royal Garden fra kl 1800. Dette inngår i prisen.
 
MIDDAG
E.C.Dahls Pub og Kjøkken er ellers åpen tirsdag-lørdag fra kl 1600, dersom noen på eget initiativ ønsker å bestille bord for middag i restauranten, eller stikke innom for en øl og smårett i puben. Hvis du vil bestille bord i restauranten kan du gjøre dette online på www.ecdahls.no eller epost booking@ecdahls.no
 
To Rom og Kjøkken
feiret 10-års jubileum med nyoppussede lokaler i 2015. Menyen hos To Rom og Kjøkken byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat. Vi lar oss inspirere av middelhavskjøkkenets tradisjon og tilbereder maten slik at gode råvarer blir enda bedre, samtidig som de beholder sin egenart. Vår meny følger gjerne sesongen gjennom de ulike årstidene, slik at du til enhver tid får ferske råvarer på sitt beste.
 
Onsdag 18. oktober kl 18.00
CHAMPAGNESMAKING uten middag, kr 295,-
45 minutters smaking av musserende og champagne Det er ikke lagt inn middag etter disse smakingene, men vi kan tilby de som har vært på smaking en dagens 3-retters meny til spesialpris 495,- etter kurset. Da rekker dere likevel showet som er på Royal Garden kl 2100.
Husk å bestille bord på booking@2rok.no
 
Tirsdag 17. oktober kl 18.00
VINSMAKING med 3-retters middag, kr 1.250,-
2-timers vinkurs, etterfulgt av 3-retters meny og vin tilpasset menyen på restauranten To Rom og Kjøkken.
 
Onsdag 18. oktober kl 18.00
VINSMAKING uten middag, kr 295,-
Tilbudet er avlyst

 


 
 
BARISTAKURS - Kr. 430,00 pr. person
Sted: Jacobsen & Svart kaffebrenneri
Tidspunkt :tirsdag 17.10. kl. 18.00- 20.00
 
Jacobsen og Svart kaffebrenneri startet i 2012 ved å finne en kaffebrenner på finn.no og koble det opp mot et hacket airconditionanlegg i et bakrom på en frisørsalong. Målet var å brenne kaffe og fremme det fantastiske håndverket som ligger bak hver kaffebønne. Fra dette punktet har det vokst til en (mye) større kaffebrenner, masse partnere, og resultert i en fantastisk kaffebar i Trondheim.
Dette kurset vil innebære 30-45 minutter om kaffe og arbeidet bak. Etter dette vil de lære bort alle hemmeligheter med håndbrygg og hvordan man kan lage fantastisk kaffe hjemme.
Les mere om Jacobsen og Svart:
www.jacobsensvart.no
 
Tirsdag 17. oktober kl 19.00 - 22.00
LANGLIGGER MED TEATER FUSENTAST
Gjennom et drøyt år som innlagt pasient har Coby Omvlee tjent som ufrivillig spion i dagens helse-Norge. Det har ført til denne galgenhumoristiske dokumentar forestilling - om livet i og rundt sykesenga. Etter en alvorlig bilulykke endte Teater Fusentasts Coby Omvlee opp som pasient i ett år. Takket være en dyktig kirurg, gode sykepleiere, lege-ektemannen, egeninnsats, intravenøs næring og et stort nettverk, overlevde hun. Men underveis truet feilvurderinger og rutineglipp livet hennes flere ganger.
 
Eller var det nå bare individuelle tabber og tilfeldige glipper? Coby kom hjem fra sykehuset med en følelse av å ha vært i tørketrommelen. Med seg hadde hun mange spørsmål, og et sterkt behov for å stille dem offentlig.Men til hvem? Denne forestillingenbygger både på egne opplevelser  og observasjoner, og på intervjuer med helseansatte og -eksperter rundt om i Skandinavia. Teater Fusentast viser en usminket dokumentarforestilling som trekker tråder fra hverdagene på sykehus ut til det større bildet av dagens helsepolitikk - til håp for framtiden, både for pasienter og helseansatte.
Teaterstykket blir starten på et kveldskurs der man i 2 timer etter forestillingen vil diskutere helsevesenet og dets utfordringer; tillitsreformen og new public management.
I prisen inngår kveldspakke inkl bobler.
Kveldskurset vil søkes godkjent med 3 tellende poeng.
Det vil være mulig å kjøpe enkel streetfood på Hotell Royal Garden før kveldskurset starter.

 

 

 

Onsdag 18. oktober kl 21.00

Dr. Bergland bryter taushetsplikten, kr 375.

En god latter forlenger livet!

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».

Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære.

Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten»

Det vil være mulig å kjøpe enkel streetfood på Hotell Royal Garden før showet starter.

 
Nidaroskongressens festmiddag
Torsdag 17. oktober kl 19.00

 

Torsdag kveld er du velkommen til Nidaroskongressens største sosiale sammenkomst! Her samles unge og mer erfarne kongressdeltakere til en heidundrende festmiddag med kulinariske høydepunkter og kongressens egen kunstnervin.
Festens toastmaster, komiker Kenneth Lyng, blir en underholdning i seg selv. I figur av Laylah Lofotvik, som er leder av Ila og Vestbyens smerteforening- i tillegg til at hun stadig er å høre på radio Metro, vil han lede oss gjennom en nydelig 3-retters middag mens latteren sitter løst.
Det blir kunstneriske innslag og utdeling av priser

Etter middag blir det dans til levende musikk.
Vi ønsker at flest mulig deltar og har derfor redusert prisen til godt under reell kostnad.
Pent antrekk – det er fest!
Pris kr 895,-
 
NIDAROSKUNSTNEREN 2017 - MARIUS MARTINUSSEN
Marius Martinussen (f. 1978) har en Mastergrad fra Kunstakademiet i Trondheim. Han har en lang rekke separat- og gruppeutstillinger bak seg både i Norge og i utlandet. Han er kjøpt inn av bl. a. Statoil, Norges Bank, Rederiforbundet og Norsk Kulturråd. Martinussen har også utført flere utsmykningsoppdrag for ulike institusjoner. Martinussen er en maler med mange fasetter. På få år har han markert seg som en av de mest
 produktive og markante malerne som vokste opp på 80- og 90- tallet. Han gir vår samtid et kunstnerisk uttrykk gjennom å bruke media og reklamespråket i billedkunsten. Han er en dyktig kolorist og holder ikke tilbake på fargene. Maleriene hans er fargesterke og ekstravagante med et bredt register av referanser til den visuelle populærkulturen. Den glatte overflaten og finishen er .særdeles viktig for Martinussen, han liker ikke spor avpenselstrøk og vil heller ha et uttrykk som ligner et print. Men han printer ikke bildene, og teknikkene han bruker, vil han ikke røpe. Det henvises til pop art, ekspresjonisme og til modernistisk abstraksjon når man snakker om hans malerier